Ontwerp je eigen sieraden met Rainbow Loom

Originele-Rainbow-Loom-In-Het-Nederlands-Rainbow-Loom-http-wMaak je graag je zelf je eigen sieraden en ben je altijd op zoek naar de nieuwste trends? Dan moet je Rainbow Loom proberen! Met de Rainbow Loom elastiekjes maak je in een handomdraai de allerleukste ringen, armbanden en andere sieraden (voor jezelf en je vriendinnen). Om te beginnen heb je alleen de Rainbow Loom starterskit nodig welke hier te verkrijgen is.

Sieraden van elastiekjes

De starterkit bevat alles wat je nodig hebt om je eigen sieradenlijn te beginnen, inclusief een assortiment van 600+ elastiekjes. Wanneer je de kit bestelt via Rainbow-loom.nl weet je zeker dat je de originele kit in huis haalt. Bestel je via Rainbow Loom Nederland dan heb je ook een geheel Nederlandse handleiding. Wel zo makkelijk.

Latexvrij!

Het leuke aan de Rainbow Loom is dat de Rainbow Loom elastiekjes helemaal latexvrij zijn! Ga je Rainbow Loom elastiekjes kopen, schaf dan altijd de originele elastiekjes aan. Via de webshop van Rainbow Loom Nederland kun je heel veel verschillende kleuren en uitvoeringen vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van glow-in-the-dark elastiekjes voor oplichtende sieraden? Of kies voor metallic elastiekjes voor een glanzend effect. Wil je trendy sieraden maken? Kies dan voor de vele neon kleuren!

Weven & haken

Hoe werkt dat dan eigenlijk met de Rainbow Loom? Het is heel eenvoudig en vooral heel erg leuk! Je kiest een ontwerp en daarna de kleuren. Je kunt dezelfde kleuren als uit het voorbeeld gebruiken, maar je mag natuurlijk je creativiteit de vrije loop laten. Plaats de elastiekjes in de Rainbow Loom volgens het aangegeven patroon en haak ze met de speciale haaknaald in elkaar. Zo krijg je een stevig geheel die je heel vaak zal willen dragen.

Verkrijgbaar in Nederland

Je kunt de Rainbow Loom kopen via de officiële webshop van Rainbow Loom Nederland. Zo weet je zeker dat je de enige echte hebt en dat je sieraden kunt maken van de beste kwaliteit.
Met de starterkit kun je meteen aan de slag, want hierin vind je de volgende onderdelen:

  • de originele Rainbow Loom;
  • een assortiment van 600+ gekleurde elastiekjes (goed voor zo’n 24 armbandjes);
  • Rainbow Loom haaknaald;
  • Rainbow Loom mini zodat je ook onderweg, op school of vakantie sieraden kunt maken;
  • en een Nederlandse handleiding.

Heb je het een beetje onder de knie, dan kun je nog leuke upgrades bestellen voor nog specialere creaties.

Laat de sieradenontwerper in je vrij en creëer de mooiste armbanden, ringen, haarbanden en zelfs tassen met Rainbow Loom.