Verleng de levensduur van uw kostbare meubels: meubelreiniging.info

 

Wanneer heeft ú voor het laatst uw meubels laten reinigen?

Meubelreiniging Specialisten

We hebben het vaak niet eens in de gaten, maar door de jaren heen verandert de kleur van onze zitmeubels stukje bij beetje. De stof vervuilt elke dag een beetje en wordt daardoor een tintje donkerder en valer. Als we dan een keertje iets morsen en de plek snel met een vochtig doekje schoonmaken, zien we ineens het verschil: de kleur van de stof is veel helderder!
Als het oppervlakkig verwijderen van vuil al een duidelijk verschil laat zien, stelt u zich dan eens voor wat een grondige reiniging voor uw meubels kan betekenen!

De specialist.

Na een grondige en diepgaande reiniging van uw meubels zult u weer van de originele kleur van uw meubels kunnen genieten. Uw meubels zullen er weer uitzien als op de dag dat u ze hebt aangeschaft. Een grondige meubelreiniging is werk voor specialisten. Een goede meubelreiniging specialist moet kennis hebben van de diverse types meubelstofferingen. Leer vereist bijvoorbeeld een andere aanpak dan synthetische vezels of wol. Kennis en ervaring zijn in dit vak zeer belangrijk, zodat de vulling en stoffering van uw kostbare meubels niet beschadigd worden. Ook kennis van professionele reinigingsmiddelen en de ontwikkelingen met betrekking tot de behandelmethodes is een vereiste in dit vakgebied.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze specialisten reinigen niet enkel uw meubels, indien de klant dit wenst kunnen wij uw meubels ook ontgeuren en impregneren.

Er zijn diverse redenen waarom uw meubels nare geurtjes kunnen hebben. Het morsen van bijvoorbeeld melk, roken, urine van huisdieren of gewoon de ouderdom van het meubel kunnen geurtjes veroorzaken en achterlaten. Onze specialisten kunnen u meubels ontgeuren, waardoor ze weer lekker fris ruiken, natuurlijk zolang er geen nieuwe verontreiniging plaatsvindt.

Meubelstoffering is van de fabriek uit geïmpregneerd, maar door het gebruik slijt deze beschermlaag na verloop van tijd. Om uw meubels na reiniging te beschermen tegen vuil en vlekken, kunnen wij uw meubels opnieuw impregneren. Hierbij wordt een beschermlaagje op de meubelstoffering aan gebracht, waardoor vuil wordt afgestoten en makkelijk te verwijderen is. Het vuil kan dus niet meer in de stoffering doordringen. Met het impregneren van uw meubels, bent u de problemen dus een stap vóór en verlengt u de levenduur van uw meubels!

Niet alleen voor thuis, maar ook op het werk!
Wij zijn er natuurlijk niet alleen voor particulieren, ook winkels en kantoren kunnen van onze ervaring, kennis en service gebruikmaken. De meubels in de klanten-ontvangstruimte zijn bijvoorbeeld een visitekaartje van uw onderneming. Ontvang uw klanten in vlekkeloos schone meubels!
Onze specialisten kunnen ook uw vloerkleden onderhanden nemen. Deze worden door ons gratis opgehaald en na reiniging weer bij u afgeleverd.
Neem eens geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten en laat u vakkundig voorlichten.

Onderhoud verlengt de levensduur, en dat geldt óók voor (kantoor)meubels en tapijten!